Algemene voorwaarden

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van elke overeenkomst tussen StrongBfit en de sporter/persoon die een product of dienst koopt via de website www.strongbfit.nl

1.2 StrongBfit levert verschillende producten en diensten.

1.3 StrongBfit verzend geen producten. Afname alleen op locatie.

1.4. Locatie van StrongBfit is voorzien van camera bewaking voor onze privé eigendommen en voor uw en onze veiligheid bij calamiteiten.

 

2. Afnemen diensten of producten

2.1 Indien je niet bij een les aanwezig kunt zijn en deze ingepland staat, 24 uur vooraf aangeven.
De les wordt als deze niet op tijd afgemeld is door verrekend. De les vervalt dan en kan niet op een andere dag ingepland worden.

2.2 Support via e-mail en/ of WhatsApp. WhatsApp voor kleine vragen, foto’s, video’s en info lessen ( tijdens de reguliere openingstijden ). E-mail altijd bereikbaar voor ( dringende ) verzoeken, complexe vragen of info. Mail antwoorden binnen 1 a 2 dagen afhankelijk van urgentie. Indien urgent zet in de titel/onderwerp van de e-mail de tekst URGENT.

2.3 Bij het aanschaffen van een voeding ondersteuning bij personal training volgt er een intake formulier. Deze gegevens zijn nodig om een persoonlijk voedingsplan op maat te kunnen maken.

2.4 Voedingssupplementen en eiwitrepen worden alleen op onze locatie verkocht en niet verzonden.

 

3. Aansprakelijkheid

3.1 De sporter heeft een verklaring getekend dat de training uit vrije wil wordt afgelegd en geheel op eigen risico. De sporter verklaart hierbij ook StrongBfit niet verantwoordelijk te stellen voor mogelijke ongevallen of andere negatieve gevolgen die zouden optreden tijdens en na de trainingen.

3.2 De sporter heeft een verklaring afgelegd op de hoogte te zijn van het resultaat niet gegarandeerd kan zijn.

3.3 De diensten van StrongBfit zijn resultaatgericht zonder dat resultaten te garanderen zijn.

3.4 StrongBfit is niet aansprakelijk voor schade van welke aard ook

3.5 Indien er opzettelijk schade aan materialen / ruimte is gemaakt. Dient er zelf zorg te worden gedragen voor de kosten van deze schade. U wordt aansprakelijk gesteld en er wordt aangifte gedaan bij de politie.

3.6 Bij diefstal wordt er aangifte gedaan bij de politie.

 

4. Betalingen

4.1 Het is alleen via de website mogelijk om met iDeal te betalen. Voor SeniorBfit is contant mogelijk.

4.2 Betalingen dienen direct vooraf te worden voldaan. Nadat de betaling bij ons binnen is kunnen de aangevraagde diensten worden afgenomen.

4.3 Producten dienen middels iDeal online te worden afgerekend.

4.4 Eenmalige betaling online via iDeal

 

5. De trainingen

5.1 StrongBfit kan een training bij onvoldoende belangstelling annuleren tot 4 uur voor de training.

5.2  Bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte, sneeuw of ijzel, kan een training worden afgelast. Het annuleren van de training om deze reden kan zowel voor de training als gedurende de training plaatsvinden. Bij annulering van de training door StrongBfit wordt een eventueel door de deelnemer gebruikte les als niet gebruikt beschouwd.

5.3 StrongBfit kan tussentijds wijzigingen aanbrengen in de aangeboden faciliteiten, lesroosters of programma’s. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de training.

5.4 De deelnemer kan deelname aan de Bootcamp, MeMoverBfit, Vrij trainen en Personal training tot 24 uur voor de training annuleren. Indien de deelnemer de training niet tijdig annuleert, dan brengt StrongBfit de reguliere kosten in rekening of vervalt de les en kan niet worden ingepland op een andere dag.

5.5 De deelnemer is verplicht, onbehagen of abnormale vermoeidheid voor, tijdens en na de training ( persoonlijk ) te melden evenals veranderingen in zijn/haar lichamelijke conditie gedurende de duur van de lessen pakket.

5.6 StrongBfit kan, naar haar beoordeling, ongeschikte deelnemers uitsluiten van deelname aan een training.

5.7. StrongBfit heeft het recht de dienst te ontbinden indien de sporter binnen een periode van een half jaar drie keer een personal training sessie annuleert of niet verschijnt.

Auteursrecht

Stel hier je vragen