Ginger Dielemans

Ginger

Ik ben Ginger en ik ben 33 jaar. Sporten ben ik mee opgegroeid, al van jongs af aan ben ik bezig met allerlei sporten. Fitness vindt ik het mooiste wat er is. In deze sport heb ik mijzelf enorm ontwikkeld als persoon. Naarmate ik ouder werd en ook begon met krachttraining werd het voor mij steeds duidelijker: “later wil ik trainer worden”.

Naast mijn streven jou persoonlijke doelstellingen te behalen, is mijn doel altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste feiten en (wetenschappelijk onderbouwde) ontwikkelingen in de branche. Zo probeer ik ieder jaar een nieuwe cursus te volgen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en trends.

Verder heb ik mij bij laten scholen voor het trainen van ouderen ( 50+ )  en zwangere vrouwen

Fred Riegman

Fred

Ik ben Fred en ik ben 52 jaar. Ik woon samen met Ginger, dit is tevens mijn vrouw. Na veel zelf trainen en ervaring op te hebben gedaan ben ik nu bereid om zelf trainingen te gaan geven. Vooral het trainen buiten vindt ik fantastisch. Daarom heb ik mij om laten scholen tot bootcamp instructeur. Ik vindt leiding geven en trainen met een groep erg interessant. Dat ieder mens verschillend is maakt het buiten trainen voor een trainer uitdagend.

 

Mijn motto: zonder strijd geen overwinning

Stel hier je vragen