Veelgestelde vragen

Algemeen

Zijn er algemene voorwaarden van kracht?

Jazeker. Deze dien je te accepteren bij het afrekenen.
Je kan deze hier vinden: Algemene voorwaarden

Waar is de fitness studio van StrongBfit te vinden?

De fitness studio is aan de Walburgisstraat 5, 6109 RE te Ohé en Laak. Rechts naast de garagedeur is een poort met een steeg naar de achtertuin aan de linkerzijde is de fitness studio te vinden. Deze poort is alleen geopend wanneer je een afspraak hebt ingepland. De deur van de fitness studio is elektronisch geopend op de tijd dat je een afspraak hebt ingepland of te openen met een persoonlijke code.

De fitness studio is achter het huis gebouwd om zoveel mogelijk privacy te hebben met een vrij uitzicht over onze tuin.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, we zijn heel flexibel en hanteren geen abonnementsvormen of inschrijfkosten.
Je betaalt per training of koopt een 10 rittenkaart.
Wel dien je als je toch verhinderd bent 1 dag vooraf te laten weten dat je er niet bent, zodat deze training naar een andere dag verplaatst kan worden en niet komt te vervallen.

Ik heb interesse en nu?

Wat leuk dat je interesse hebt in StrongBfit!

1. De snelste stap die je kunt nemen is een whatsapp sturen via de knop op onze website of naar telefoonnummer 0475-584 417 met het bericht dat je wilt starten en een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek.
Ook kun je ons contact formulier invullen Contact geef hierbij aan dat je een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek.

2. StrongBfit neemt spoedig mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.
3. Afspraak gepland ? Dan zien we je snel op Walburgisstraat 5, 6109 RE Ohé en Laak. Rechts van de oprit is de ingang naar de studio.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan online via onze planningstool met iDeal
Alleen voor SeniorBfit is ook contant mogelijk.

Personal training

Ik zou wel graag willen trainen maar ik voel me nogal onzeker en wil niet dat mensen mij aanstaren tijdens sporten. Hebben jullie hier een oplossing voor?

Als je bij ons komt sporten heb je alle privacy en kun je discreet sporten op afspraak. Je traint in een speciaal ingerichte studio voor 1 op 1 training. Het is dus geen sportschool waar veel mensen rondlopen. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken!

Hoeveel keer per week moet ik komen trainen bij personal training?

Bij StrongBfit wordt er minimaal 2 tot 4 keer getraind in de vorm van personal training.
Dit kan oplopen tot maximaal 5 keer en kan volledig in worden gedeeld naar jouw wensen, behoeftes en wordt gemaakt op basis van jouw doelstelling(en).

Ik heb wel interesse maar weet niet of personal training iets voor mij is?

Wanneer je interesse hebt maar nog twijfelt nodigt StrongBfit je graag uit om een keer een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan in onze PT studio, zodat je kunt zien waar we de trainingen gaan doen. In dit gesprek gaan we samen sparren over je plan en kun je kijken met welke trainer je aan de slag wilt.

Ik wil het graag simpel houden. Kan ik me gewoon aanmelden en direct beginnen met een Personal Training?

Jazeker, dit is mogelijk. Zodra we het kennismaking gesprek hebben afgerond, kan er gelijk een PT sessie worden ingepland.

Ik ben zwanger of net bevallen, kan ik personal training starten?

Wat goed dat je nadenkt over trainen wanneer je zwanger of net bevallen bent!
Personal training wanneer je zwanger bent is een goede voorbereiding op de bevalling voor jou en de baby. Ook wanneer je net bent bevallen is ondersteuning in het trainen een goede zet en de baby meenemen naar de personal training kan de band tussen jou en de baby alleen maar versterken en maak het ook net even wat leuker.

Personal trainer Ginger gaat je hier in begeleiden zij is gespecialiseerd in het trainen van zwangere vrouwen.

Vrij trainen

Kan ik zelf in de studio komen trainen?

StrongBfit is momenteel nog niet beschikbaar voor vrij trainen in verband met afronden van verbouwing aan onze studio.
Indien deze beschikbaar wordt gesteld is deze 24/7 dagen per week geopend op afspraak om vrij te kunnen trainen voor 60, 90 of 120 minuten.

Krijg ik hulp als ik die nodig heb?

Wanneer je vrij aan het trainen bent in onze studio kun je altijd om hulp vragen. De trainers zullen af en toe in de fitness studio rondlopen. Dat is je moment om je vraag te stellen. Anders zijn we natuurlijk bereikbaar via whatsapp of telefonisch op 0475-584 417

Ik zou wel graag willen trainen maar ik voel me nogal onzeker en wil niet dat mensen mij aanstaren tijdens sporten. Hebben jullie hier een oplossing voor?

Als je bij ons komt sporten heb je alle privacy en kun je discreet sporten op afspraak. Je traint in een speciaal ingerichte studio voor 1 op 1 training. Het is dus geen sportschool waar veel mensen rondlopen. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken!

Voeding ondersteuning

Kan ik nog wel lekker blijven eten, uit eten etc. met StrongBfit voeding ondersteuning?

Ja, absoluut kan dit. De voeding ondersteuning is GEEN dieet en jij bepaalt de voedingsmiddelen die jij eet om je doelen te behalen. Ik laat je zien hoe je dit op een verantwoorde en gezonde manier kan doen.

Auteursrecht

Stel hier je vragen